Mededelingen


Reacties op volgende mededeling:

Bestuur SZVL - 29/04/2018

Verslag Bekerfinale SZVL 2017-2018 (27/04/18)

In de troosting toonde Cafe Bardot zich met 11 / 6 sterker dan de Camerados.

Finale :
Opstelling van de ploegen :
De Buikvrienden : De Backer Nick, Boute Jiry, Claeys Emilio, Cornu Sven, Engels Thomas, Jolie Yannick, Versprille Davy
Afgevaardigde : Van Hecke Thomas
Coach : Dobbelaere Jasper

Den Plansjee : Joeri Derudder, Laurens Standaert, Timme Standaert, Ken Last, Stijn Ridel, Niels De Pauw, Vereecke Frederique
Coach : Evelien Roegies

Eerste helft
- In de eerste 5min. Is het bij beide ploegen nog aftasten we noteren enkel een afgeblokt schot van Claeys.
- 7min. Bij het eerste gevaar van Den Plansjee is het meteen raak. Laurens Standaert blijft met een gelukje in balbezit, legt de bal opzij naar Last en die knalt hoog in doel binnen. (0-1)
- 9min. Vrije trap voor Versprille, hij legt af op Engels en er is een eerste redding nodig van Derudder.
- 11min. Ook op een afstandsschot van Jolie brengt Derudder redding.
- 12min. Den Plansjee werkt af aan 100% ! Timme Standaert draait zich mooi vrij en schiet in de korte hoek binnen (0-2)
- 14min. Foutje in de verdediging van Den Plansjee. Hierdoor kan Versprille alleen op doel af. Verdacht ingrijpen van Den Plansjee verdediger maar de scheids legt de bal niet op de stip. Dit was een penalty.
- 16min. Aan de overkant kan Ridel ook alleen op De Backer af maar hij brengt redding voor De Buikvrienden.
- 17min. Terug Versprille achter de bal voor een vrije trap maar ook nu is er een goeie redding van Derudder. In dezelfde minuut moet ook De Backer terug aan het werk op een schot van De Pauw na mooi voorbereidend werk van Ridel.
- 18min. Toch staat het direct 0-3. Samenspel Ridel naar Timme Standaert en die schildert de bal op het hoofd van Ridel en De Backer is voor een 3e x verslagen.
- 22min. Bij De Buikvrienden start iedere aanval bij Versprille die er meestal iets goeds met doet. Ook nu legt hij de bal klaar voor de voeten van Engels maar die besluit net boven de kruising. De Buikvrienden verdienen ook wel een doelpuntje.
- 23min. Ridel wordt via een opwippertje van Timme Standaert vrijgespeeld maar zijn schot gaat net naast.

Ruststand 0-3
2e helft.
- 28min. Jolie kan zich doorzetten maar zijn schot gaat net aan de verkeerde kant van de paal buiten.
- 30min. Terug een verdacht ingreep van de Plansjee verdediging op Versprille. Maar ook nu fluit de scheids niet voor strafschop. Uw verslaggever stond er te ver af om een oordeel te vellen  . Maar in dezelfde actie komt de bal voor de voeten van Jolie die knalt op de binnenkant van de paal. Maar de bal komt terug in het veld. Pech voor de Buikvrienden.
- 31min. Dubbelpass Versprille => Cornu => Versprille maar Derudder bewijst nog maar eens waarom hij de beste doelman uit onze liga is.
- 32min. En als Derudder toch eens geklopt is op een schot van Versprille dan brengt de paal redding voor Den Plansjee.
- 33min. Maar een minuut later staat de 1-3 toch op het bord. Boute brengt met een mooie pass Engels alleen voor doel en die knalt overhoeks de bal in het doel.
- 34min. Aan de overzijde speelt De Pauw Last mooi vrij maar die besluit net naast het doel.
- 35min. De Backer gaat nog eens goed plat op een schot van Ridel en even later brengt Ridel De Pauw alleen voor de Backer, met een opwippertje lijkt De Backer verslagen maar nu brengt het doelhout redding voor de Buikvrienden.
- 39min. Terug Versprille op weg naar doel, schitterend schot in de benedenhoek maar ook nu heeft Derudder een sublieme redding in petto.
- 39min. In dezelfde minuut staat het wel 1 – 4 en is de wedstrijd gespeeld. Ridel kan De Backer nu wel kloppen met een afstandsschot.
- 45min. Ridel laat een voorzet van Laurens Standaert lopen en de Backer is verrast maar de bal gaat via de paal buiten.
- 45min. Op een vrije trap van Versprille pakt Derudder uit met een voetreflex.
- 46min. Dan DE actie en het doelpunt van de wedstrijd. Laurens Standaert dribbelt de ganse verdediging van de Buikvrienden op een hoopje. Hij omspeelt ook nog De Backer en het staat 1–5.
- 49min. De Backer heeft een goeie redding in huis op een schot van Ridel, de rebound komt voor de voeten van De Pauw en die knalt de 1 – 6 tegen de touwen.
- 50min. In de laatste minuut van de wedstrijd pikt Vereecke ook nog zijn doelpuntje mee. Op pass van Ridel knalt hij de eindstand 1 – 7 hoog in het doel.
-
Den Plansjee, waar iedere veldspeler vandaag wist te scoren !!!!! wint verdiend de Beker SZVL 2017-2018 !! Maar wel met overdreven cijfers. Zij winnen voor de 3e x binnen 5 jaar de Beker SZVL en hebben de wisseltrofee Freds Café definitief in hun bezit.

 
Lees reacties | Geef zelf een reactie

Naam:
Email:
Uw reactie:

[Terug naar mededelingen]