Mededelingen


Reacties op volgende mededeling:

Bestuur SZVL - 03/05/2017

Verslag bekerfinale 2016-2017 op 28/04/17

Pub Kingston toonde zich met 7 / 5 sterker dan de Buikvrienden in de wedstrijd voor de 3e en 4e plaats.

Finale :
Opstelling van de ploegen :
De Blauwe Maan : Joeri Derudder, Laurens Standaert, Timme Standaert, Nils Geirnaert, Ken Last, Pieter Van Hijfte –Ysebaert, Bert Ingels,Niels Raeman.
Coach : Kjell De Kenne
Terreinafgevaardigde : Evelien Roegies
De Bierworsten : Pascal De Wilde, John Alleman, Sven Cornu, Daryl Rawidjan, Hans Hermie, Nicolas Verwilst, Frederik Accoe, Peter Boelens.
Coach: Geert Wille
Afgevaardigde : Nadine Vermeersch

Eerste helft
-1min. Schot van Geirnaert op de paal
-4min. Alleman onderschept een slechte pass van De Blauwe Maan en kan alleen op Derudder, die redding brengt
-7min. Schot van Geirnaert uit de 2e lijn maar redding van De Wilde.
-8min. Prachtige individuele actie van Laurens Standaert bal op zij naar Geirnaert en hij verslaat met een gekruist schot De Wilde (1-0)
-9min. Het staat al 2-0 ! Actie van Van Hijfte-Ysebaert en die schildert de bal op het hoofd van Geirnaert en die laat De Wilde geen schijn van een kans.
-11min. Boelens op wandel, omspeelt doelman Derudder maar Geirnaert brengt redding op de lijn
-15min. Zowel aanvallend als verdedigend is Geirnaert de man van het eerste kwartier want nu staat hij op de juiste plaats om een schot van Rawidjan af te blokken en even nadien kan hij zijn 3e van de avond scoren terug op aangeven van Van Hijfte-Ysebaert (3-0)
-16min. Rawidjan staat alleen voor Derudder maar die houdt de 0 op het bord.
-18min. Rawidjan legt goed af voor Hermie maar Laurens Standaert kan in hoekschop werken.
-21min. Ook Boelens kan niet scoren oog in oog met Derudder
-21min. Een 3 tegen 1 situatie voor de Bierworsten, nu moet de 3-1 op het bord komen maar ze treuzelen te lang en Timme Standaert brengt nog redding voor De Blauwe Maan.
-22min. Voor de zoveelste maal brengt Derudder terug redding, nu op een schot van Rawidjan
-Ook de laatste minuten van de eerste helft zijn voor de Bierworsten. Eerst kan Boelens afleggen naar Verwilst maar hij besluit op Rawidjan die de bal uit het doel houdt. Daarna brengt Derudder nog 2x redding dit op pogingen van Boelens en Verwilst
-Ruststand 3-0

2e helft.
-Reeds in de 1min. is er terug een kans voor De Blauwe Maan. Verkeerde intrap van Alleman en Timme Standaert kan alleen op De Wilde af, maar er is een puike redding van De Wilde.
-28min. Vrije trap van Last, maar De Wilde is terug paraat met een schitterende redding.
-28min. Fout van Laurens Standaert, op Rawidjan, in zijn eigen strafschopgebied. Strafschop ! Boelens knalt de penalty staalhard binnen. (3-1)
-29min. Laurens maakt zijn foutje direct goed. Hij gaat de solotoer op en op het gepaste moment afleggen naar Geirnaert en die verslaat De Wilde voor de 4ex (4-1)
-32min. Er kan ook nog iemand anders scoren voor de De Blauwe Maan, Van Hijfte-Ysebaert rolt de ganse verdediging van De Bierworsten op en knalt dan in de hoek de 5-1 binnen.
-In dezelfde minuut staat het 6-1, het is terug Geirnaert die scoort met een intikkertje. Wedstrijd gespeeld.
-35min. Terug Man of the match Geirnaert die zijn 6e !!!!! van de avond scoort. Nu via een persoonlijke actie afgerond met een stiftertje over doelman De Wilde. (7-1)
-36min. Toch nog eens de Bierworsten, maar Boelens besluit zelf op Derudder. Boelens had beter afgelegd naar Accoe of Cornu.
-37min. Met Accoe in de ploeg komt er meer dreiging van De Bierworsten, het is dan ook geen verrassing dat het hem is die de 7-2 scoort met een harde knal in de linker benedenhoek.
-38min. Direct reactie van De Blauwe Maan en Van Hijfte-Ysebaert scoort zijn 2e van de avond.
-39min. Toch trachten de Bierworsten nog iets te maken van de wedstrijd. Afleggertje van Accoe naar Boelens en die knalt nu wel raak. (8-3)
-40min. Vrije trap van Van Hijte–Ysebaert maar De Wilde toont dat hij vanavond een van de beste Bierworsten is.
-41min. Ook aan de overzijde moet Derudder zijn klasse nog eens tonen op een vrije trap van Boelens.
-46min. Hoekschop Bierworsten, Rawidjan legt gepast af naar Cornu en die knalt heerlijk, in de linker bovenhoek binnen. (8-4)
-47min. Onbegrijpelijk Scheidsrechter Van Der Stuyft maakt een einde aan de wedstrijd. Stond zijn klok verkeerd ????

De Blauwe Maan wint oververdiend de Beker SZVL 2016-2017 !!!! Indien ze volgend jaar de Beker terug winnen hebben ze de wisseltrofee Freds Cafe definitief in hun bezit.

 
Lees reacties | Geef zelf een reactie

Naam:
Email:
Uw reactie:

[Terug naar mededelingen]