Mededelingen


Reacties op volgende mededeling:

Bestuur SZVL - 28/04/2014

De Blauwe Maan pakt de beker van de Sentse Zaalvoetballiga 2013-2014 mee naar huis na een weinig spannende match. Het klopte Drukkerij Van De Poele met 15-3. In de halve finale toonde jongens van coach Bart Van De Veire (De Blauwe Maan) zich sterker dan kampioen ZVC Pub Kingston (5-8). Druk. Van De Poele won, in hun halve finale, met 9-7 van De Bierworsten. De Bierworsten wonnen nadien de troosting van Pub Kingston met 3-5.
De jongens van Drukkerij Van De Poele kwamen nochtans snel in de match op voorsprong. Frederik Buysse opende de score en Peter Boelens verdubbelde die na een droge knal in de winkelhaak vanop vrije trap. Na de 0-2 nam de Blauwe Maan de partij in handen. Onder inpuls van de Standaert brothers dreigde het enkele keren met afstandsschoten en vlotte combinaties, maar Bart Van De Poele stond telkens pal. Druk. Van De Poele loerde op de counter. Nog voor rust scoorde De Blauwe Maan via een knap afstandsschot van Ken Last. Ruststand : 1-2
Ook na de rust creƫerde De Blauwe Maan de beste kansen. Louis Ketelers scoort meteen na rust de gelijkmaker. De Blauwe Maan ging erop en erover, Niels De Pauw scoorde de 3-2 en de 4-2. De veer was gebroken bij Druk. Van De Poele, vanaf dan ging het snel. De Blauwe Maan liet de bal goed rondgaan en de score dikte aan tot 8-2, vooraleer Van De Poele nog eens kon milderen. Het werd meteen hun laatste treffer. De Blauwe Maan was echter nog niet klaar. Het maakte er een gala-avond van en breidde de score uit tot 15-3 de reden hiervoor was ook het uitvallen van Boris Engels (schouder uit de kom). Hierdoor werd Druk. Van De Poele herleid tot 4 man (geen reservespelers aanwezig), zo kon ook keeper Kjell De Kenne nog een doelpuntje meepikken. De Blauwe Maan overklaste in de bekerfinale Druk. Van De Poele, dat weliswaar niet op volle sterkte kon aantreden.

Verslag: Jaro De Bie

 
Lees reacties | Geef zelf een reactie

Naam:
Email:
Uw reactie:

[Terug naar mededelingen]