Mededelingen


Reacties op volgende mededeling:

Bestuur SZVL - 01/06/2011

Verslag Bekerfinale 10-11: Drukkerij Van De Poele – De Bierworsten
Drukkerij Van De Poele: Van De Poele Bart,Van Poucke Donald,Engels Boris,Cools Sander,Boelens Peter,Van Hoecke Kristof,Maenhout Jurgen.
De Bierworsten: Van Kerschaver Michael,Hermie Filip,De Wilde Pascal, De Vos Kristof,Hermie Hans,De Meyere Thomas.

1° helft
De wedstrijd tussen de nummer 1&2 van de competitie komt vrij moeizaam op gang met weinig doelgevaar. Na een drietal minuten vuurt Filip een afstandsschot af op de vuisten van Bart waardoor direct een tegenaanval op gang komt welke Peter nipt naast de verste paal schiet.
Na 7’ trapt Hans op doel; via de binnenkant van de paal komt de bal terug in het veld. Eén minuutje later volgt een dubbele één-twee tussen Sander en Kristof VH die besluit op een glijdend uitkomende Michael. Nog een paar minuten later kan Michael met de voet redding brengen op een schot van Peter. Op de 13° minuut is het de beurt aan Hans die met een puntertje op vrije trap Bart aan het werk zet. Bij de tegenaanval mag Sander centraal aanleggen doch de bal wordt tussen de benen van Michael gecontroleerd. Na 21 minuten wordt een terugspeelbal opgeraapt door Bart wat resulteert in een onrechtstreekse vrije trap; deze wordt indirect door Hans met een puntertje in de benedenhoek binnen getrapt (0-1). De volgende aanval moet Michael een schot van Boris blokkeren waardoor hij enigszins aangeslagen blijft liggen maar hij is vlug weer hersteld. Net voor de rust probeert Thomas ook eens op doel; de afgeweken bal gaat maar nipt naast in hoekschop die niets meer oplevert.

2° helft

Opnieuw een rustig begin. Na 3’ schiet Peter vanop ongeveer 12 meter door de benen van Filip waardoor Michael volledig verrast is; de bal zoeft in de linkerbenedenhoek binnen.(1-1)
Na 5’ een bizar moment: Bart stapt met de bal in zijn handen net buiten het doelgebied. De vrije trap gaat,net als in de eerste helft,met een puntertje van Hans binnen .(1-2)
Na 10 minuten moet Bart een schot van Filip uit de benedenhoek halen. Aan de overzijde wordt een schot uit een scherpe hoek van Boris met de borst geweerd door Michael.

Time-out (15° min.)
Er volgt direct een vrije trap die met een dubbelpas Sander-Boris-Sander in de rechterbenedenhoek in doel geduwd wordt.(2-2)
Enkele tellen later wordt Bart op het verkeerde been gezet door een afgeweken schot van Hans dat alzo in doel verdwijnt.(2-3)
Het laatste deel van de wedstrijd gaat het spel zeer vlug over en weer met nog enkele pogingen op het doelkader en enkele knappe reddingen van beide keepers.

Het was misschien niet de hoogstaandse wedstrijd maar het was wel zeer spannend.

Bedankt aan verslaggever Mark Van Rie 
Lees reacties | Geef zelf een reactie

Naam:
Email:
Uw reactie:

[Terug naar mededelingen]